Wie zijn wij

Sinds 1991 zijn wij actief in de wereld van telecommunicatie met als hoofd activiteit telefooncentrales. Jaren hebben wij producten van DeTeWe ingevoerd en in Belgïe verdeeld via verschillende kanalen. Sinds 2002 worden de producten verdeeld via Proximus onder de naam Forum 500. Onze ervaring als invoerder zorgde ervoor dat we onze productkennis konden uitbouwen met een volledig programma aan opleidingen, FAQ's en certificaties voor onze producten. We hebben zowel ervaring in 1ste lijn- als ook 3de lijnsupport. Zowel veld- en systeemtesten behoren tot onze technische taken. Hierdoor vormen we een belangrijke schakel tussen u de gebruiker en de R&D afdelingen van de fabrikant.
Door de technische evolutie in de telecommunicatie hebben we ons toegelegd op VoIP - netwerken en data netwerken. Door de vermenging van spraak en data, hebben we naast onze telecomkennis ook onze netwerk kennis kunnen uit bouwen. Gaande van het uitwerken van volledige netwerken tot het beveiligen en optimaliseren van bestaande netwerken. Kennis is voor ons steeds belangrijk geweest, niet alleen voor onze support activiteiten, maar ook om onze klanten zo efficiënt mogelijk te kunnen ondersteunen. Naast ontwerpen en installeren, zorgen we ook voor de nodige technische ondersteuning en dienst naverkoop. Hiervoor hebben we tevens onze helpdesk.
Door de jaren heen hebben we een hele reeks van klanten verworven in alle mogelijke sectoren. Van heel kleine installaties tot grote installaties rond de 500 gebruikers. Onze echte specialiteit is echter de KMO met nadruk op kleine ondernemingen. Het is niet omdat een onderneming klein is dat haar behoeften of de complexiteit dit ook is. In tegendeel, meestal is het net omgekeerd. De uitdaging is steeds nieuwe en complexe oplossingen te integreren naar kleine installaties.
Onze mensen volgen dan ook geregeld extra opleidingen om in de verschillende deelgebieden te kunnen werken. Niet enkel technische medewerkers maar ook commerciële medewerkers krijgen regelmatig de nodige bijscholing. Telecommunicatie, netwerken, beveiliging, ... het is een heel uitgebreid domein dat steeds in beweging is. Belangrijk is dat we, door deze uiteenlopende gebieden aan elkaar te koppelen, echte oplossingen kunnen bieden aan onze klanten. Niet dat alles mogelijk is, maar het wordt toch wel steeds indrukwekkender.